Nedenfor finder du kontaktoplysninger til Danske Artilleriregiment. Du kan også finde kontaktoplysningerne til de øvrige myndigheder på Oksbøl Kaserne.

Ledelsen

Oberst Torben Dixen Møller
Regimentschef

T: +45 20 11 77 14
E: [email protected]

Kontaktinformation til hele ledelsen finder du ved at trykke på den grønne knap under denne tekst.

Kontaktinformation

Pressekontakt

Danske Artilleriregiment ønsker at udbrede kendskabet til regimentet med det formål at hverve unge mennesker, der drømmer om en karriere i Forsvaret. Vi ønsker ligeledes at pleje forholdet til vores naboer – nemlig borgerne i Varde Kommune og de mange turister, der hvert år besøger vores område.

Fungerende Presse- & Informationsofficer Rasmus Franck
T: + 45 51 77 68 96
E: [email protected]

Sikkerhed

Sikkerheden på Oksbøl Kaserne er høj. Det være sig den fysiske sikkerhed, beredskabet og den digitale sikkerhed. For spørgsmål vedrørende sikkerhed kontakt venligst:

Sikkerhedsofficer major Peter G. Mikkelsen
T: + 45 25 65 45 75
E: [email protected]

Kontakt og velfærd

Besøg på kasernen er populært, men vi har begrænset tid til disse besøg. Vi prioriterer derfor de besøg, der kan have et hvervningsmæssigt aspekt. Kontakt major Henrik Hansen, hvis du ønsker at tale om mulighederne.

Kontakt- og Velfærdsofficer
Major Henrik Hansen
T: +45 41 62 49 35
E: DAR-LE-01

Oksbøl Kaserne

Der findes en række myndigheder på Oksbøl Kaserne udover Danske Artilleriregiment. Forsvarets Ejendomsstyrelse (FES), Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution (FDD), Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste (FVT), Trænregimentet og ISS. Du finder dem via nedenstående link.

Kontaktinformation

Foreninger

Der er den del foreninger på Oksbøl Kaserne. Officersforeningen, Artilleriofficersforeningen, Sergentforeningen, Konstabelforeningen og Oksbøl Militære Idrætsforening. Pansermuseet har også sin daglige gang på kasernen, men har adresse på Industrivej i Oksbøl. Klik på linket nedenfor for at få en oversigt over foreningerne.

Kontaktinformation