LEDIGE STILLINGER

Danske Artilleriregiment bygger organisationen op i disse år. Det er primært hos 1. Artilleriafdeling og 5. Reserveafdeling, at vi mangler kollegaer, men der er også ledige stillinger i de andre afdelinger.

Eksempler på ledige stillinger:

1. Artilleriafdeling

Hos 1. Artilleriafdeling mangler vi oversergenter og seniorsergenter. Vi mangler også premierløjtnanter og kaptajner. Har du har en af de nævnte grader, så tøv ikke med at kontakte os. Hvis du er stregbefalingsmand, så kontakt seniorsergent Kenneth Frøslev Christensen på telefon 72 83 80 51. Er du officer, så kontakt kaptajn Lone Gram-Nielsen på telefon 72 83 80 50. Du kan se de ledige stillinger via nedenstående link. I din søgning skal du vælge Hæren og Region Syddanmark.

LEDIGE STILLINGER KLIK HER!

2. Kapacitetsafdeling, 3. Sikkerheds- og Ballistikafdeling, TI/KI Elementet, Garnisonsstøtteenheden

Du kan finde de ledige stillinger ved ovenstående enheder ved at klikke på nedenstående link. I din søgning skal du vælge Hæren og Region Syddanmark. Pr. 1. november 2020 mangler vi blandt andet en chef til Faggruppe Panser og en leder til UMAK. Vedkommende får ligeledes ansvaret for vores idrætsfaciliteter – blot for at nævne nogle af de ledige stillinger.

LEDIGE STILLINGER KLIK HER!

5. Reserveafdeling

Se menupunktet Reserven. KLIK HER!